دستور پخت شيريني لینزر بادامی مارمالادی
#لینزر_بادامی مارمالادی
🔴موارد لازم:
✔️کره نرم و همدمای محیط ۱۰۰ گرم
✔️پودر قند حریر ۶۰ گرم
✔️زرده تخم مرغ یک عدد
✔️زست پرتقال یک ق چ
✔️عصاره بادام یا جایگزینش وانیل یک چهارم ق چ
✔️پودر بادام ۳۰ گرم
✔️آرد ۱۵۰ گرم
✔️نشاسته ذرت ۲ ق غ
✔️نمک یک پینچ
.
🔴روش تهیه:
کره و پودر قند رو داخل کاسه همزن ریخته و چند دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ و سبک بشه. بعد زرده تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال (خیلی ریز رنده کنید که داخل خمیر شیرینی مشخص نشه) رو اضافه میکنیم،
سپس پودر بادام رو اضافه کرده و هم میزنیم.
در نهایت آرد رو که همراه با نشاسته ذرت و نمک الک کردیم در دو مرحله اضافه میکنیم.
دیگه خیلی هم نمیزنیم. تقریبا مثل خرده نون میشه با نوک انگشتان خمیر رو جمع میکنیم و داخل یه کیسه فریزر یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
در نهایت خمیر رو به ضخامت سه میل باز میکنیم و با کاترهای کارا قالب میزنیم😉
بعد داخل فر گذاشته. فر گازی ۱۸۰ درجه فر برقی ۱۶۰ درجه به مدت تقریبی یک ربع.
👈🏼نیازی نیست شیرینی تغییر رنگ بده همین که زیرش کمی تغییر رنگ داد کافیه.
از فر که در آوردین بزارین کاملا خنک بشه بعد داخل ظرف کیپ و در بسته نگه داری کنید.
بهتره یه روز قبل از سرو مارمالاد یا بریلو رو روش بزارین.
نوش جونتون😋😋
💌درست کنید عکساشو بفرستید استوری کنیم کیف کنیم😍😍
.