دستور پخت شيريني كره ايي
برای این شیرینی خوشگلمون مهمه کره استفاده کنید. روغن این بافت پوک و نمیده البته میشه مارگارینم استفاده کرد ماندگاریش بالاتر میره. ولی اگر با کره درست میکنید ۱ماه در ظرف در بسته بدور از رطوبت فقط در یخچال نگهداری بشه.
اگر شیرینیهایی که کره دارن پختشون کامل نشه بعد دو روز طعم شیرینی برمیگرده. پس دقت کنید زیرش یک کوچولو رنگ بگیره این یعنی پخت کامله.
.
دستور اصلی از استاد بزرگوار خانم دردایی هست.
.
🔴 مواد لازم:
کره ۱۵۰گ به دمای محیط رسیده
پودرقند ۸۵گ
ارد ۳۰۰گ
تخم مرغ ۱عدد
وانیل۱/۴ق چ
اسانس میتونه به دلخواه تغییر کنه.
.
🔴روش تهیه:
کره و پودر قند رو هم بزنید تا سبک بشه. حدود ۵دقیقه، و بعد تخم مرغ و وانیل و اضافه کنید و ۱دقیفه هم بزنید. آرد و با احتیاط اضافه کنید، ابخوری اردها فرق میکنه ممکنه کمی کمتر یا بیشتر نیاز بشه.
خمیرو زیاد ورز ندین به روغن میفته و شیرینی خشک میشه.
خمیر نیاز به استراحت نداره به ضخامت ۳میل باز کنید، با کاترهای کارا😉 کاتر بزنید و در سینی بچینید در فر گرم ۱۶۵ گازی و ۱۴۵ برقی حدود ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه زیرش کمی رنگ بگیره بپزید و بعد به دلخواه تزیین کنید.
نوشجونتون😋